Помощь  |  mobil  |  Курс валют Сегодня: 270 новых обьявлений русский | româna Вход  |  Регистрация
Все регионы
Кишиневизменить
Поиск:
Пример: iPhone 6 + расширенный поиск
Добавить объявление
Мои объявления
 → Красота, здоровье, спорт → Пищевые добавки
разместить здесь вашу рекламу
Yerba Mate Moldova Chisinau
№: 251019 | Кишинев | Продам | 24 декабря 2013, 15:16 | Просмотров: 192
50 лей
Ce este Yerba Mate?
Yerba Mate ( denumirea latina Ilex paraguariensis ) este o plantă unicală originară din America de Sud din care se pregătește un ceai deliceos și cel mai important faorte folositor pentru sănătate.
Yerba Mate sau Ilex paraguariensis este un arbore peren, vesnic verde cu înălțimea de 13 - 15 m , cu scoarța neteda și albiciosă. De la poale spre vîrf pe el cresc frunze netede, lucioase și zimțeate de-a lungul marginii cu diametrul de 10 cm, unite de tulpina cu crenguță scurtă .
Anume din frunzulițile și tulpinițile arborelui se pegăteste infuzia enegizantă de Mate.
Principalele componente ale infuziei sunt frunzulițele de culoare verde deschisă, tulpinițele și neapărat praful de vrunze- anume el confirmă faptul că procesul industrial a decurs corect și mateina din infuzie nu a devenit cofeină(mai detaliat puțin mai jos). Frunzulițile ( conferă infuziei gustul și culoarea) iar tulpinițile(în tulpinițe se conțin majoritatea substanțelor biologic active) .

Yerba Mate o sursă naturală de vitamine,minerale, uleiuri volatile :
Yerba Mate contine 196 de substante biologic active. Aceastea sunt: rășină , fibre , uleiuri volatile , taninuri , caroten , vitaminele A , C , E , B1 , B2 - vitamina B complex într- o concentrație mai mare decât în propolis ,
riboflavina , acid nicotinic , acid pantotenic , biotina , magneziu , calciu , fier , sodiu, potasiu ,
mangan , , siliciu , fosfați , sulf , acid clorhidric , clorofilă , colină , inozitol ect.

Fitochimicalele și Antioxidanți!
Yerba Mate contine 11 polifenoli care sunt fitochimicalele (compponente recent descoperite), aceștea fiind compuși care actionează ca antioxidanti puternici și sunt considerați de a avea efecte anti-cancer, protejand oganismul impotriva distrugerii celulare.
În afară de polifenoli, frunzele de Yerba Mate conțin saponine care sunt fitochimicale și au fost descoperite în mod specific pentru a stimula sistemul imunitar , care ajuta corpul să se protejeze impotriva bolilor. ( un studiu recent a descoperit 3 saponine noi în frunze Yerba Mate!) .
Ei poseda importante proprietati anti-inflamatorii. Studiile au legate nivelurile de antioxidanti, precum vitaminele E sau C, beta-caroten sau licopenul din rosii, flavonoidele din afine, și izoflavonii din soia cu un risc mai mic de cncer și boli de inimă.
Infuzia din frunzele și tulpinițile de yerba mate stimulează acumularea cantității necesare de fosfor pentru celulele nervoase , îmbunătățește memoria și ajută la ameliorarea oboselii mentale .Cercetatorii cred ca beneficiile pentru sanatate oferite de antioxidanti, de fapt, se pot datora formelelor specifice din produsele alimentare si / sau efectelor lor interactive sau de sinergie in cadrul vegetal natural. Intr-un cuvant, consumul de alimente integrale (fructe si legume), care contin vitamine si antioxidanti se dovedeste mult mai benefic decat ingerarea de pastile!

COLINA și MATEIN!
O altă substanță importantă este COLINA - necesară pentru ficat, ea înlătură colesterolul rău din sânge , alimenteză oganismul cu minerale, cum ar fi : sodiu , magneziu , fier , Litin ( oxid de litiu ) și vitamina C ce se conține în mare concentrație.
Infuzia de MATE conține Matein ( Metil Xantine ) este o substanță similară cofeinei , dar mai eficientă și nu provoacă reacții adverse sub formă de tremur nervos și bătăi de inimă, efectul ei principal fiind:
creșterea capacității de concentrare , îmbunătățirea vederii și memoriei, rezistența fizică și psihică.Echilibru fizic și emoțional cu Yerba Mate !!!
Combinația ideala de elemente , împreună cu un conținut ridicat vitaminele B1 , B3 și C în infuzia MATE oferă proprietăți exceptionale anti - stres .
MATE acționează ca stimulent ai activitatii fizice și psihice:
- aceasta îmbunătățește sistemul digestiv ,
- îmbunătățește vederea și memoria,
- crește capacitate de concentrare,
- normalizează sistemul excretor , tensiunea arterială ( scade tensiunea arteriala )
-dilată vasele de sange facîndule mai elastice ceaia ce previne formarea trombelor.

MATE este utilizat ca un medicament efectiv în tratamentul tulburărilor mentale cum ar fi depresia și nevroza. MATE îmbunătățește starea de spirit , crește activitatea , funcționează imediat , și înlătură cu ușurință astfel de simptome cum ar fi anxietate , agitație , nervozitate și dezechilibru emoțional .
Folosind MATE zilnic ve-ți evita orice fel de avecțiuni cardio - vasculare .
Această băutură este ideală pentru oameni de toate vârstele ce locuiesc în zonele urbane ducînd un mod de viata sănătos și activ folosind infuzia din yerba mate ca un furnizor de vitamine și minerale pentru organism .
Planta cu astfel de caracteristici a atras atenția Cercetătorilor și Oamenilor de Știință de renume Mondial , care , fără excepție , au recomandat infuziea de MATE.
În concluzie putem susține cu certidudine faptul că "este dificil de a găsi o sursă echivalentă de vitamine , minerale și antioxidanți care ar putea egala Yerba Mate după valoare nutritionala cu oarecare altă plantă din lume".

Yerba Mate – infuziea energizantă !

Datorită continutului înalt de substanțe biologic active: taninuri , caroten , vitaminele A , C , E , B1 , B2 - vitamina B complex într- o concentrație mai mare decât în propolis ,riboflavina , acid nicotinic , acid pantotenic , biotina , magneziu , calciu , fier , sodiu, potasiu , mangan , siliciu , fosfați , sulf , acid clorhidric , clorofilă , colină , inozitol și încă multe altele, infuzia din Yerba Mate alimentează întreg organismul și întărește imunitatea. O altă substanță importantă care se conține în Yerba Mate este COLINA - necesară pentru ficat, ea înlătură colesterolul rău din sânge , alimenteză oganismul cu minerale, cum ar fi : sodiu , magneziu , fier , Litin ( oxid de litiu ) și vitamina C ce se conține în mare concentrație. Infuzia de MATE conține Matein ( Metil Xantine ) este o substanță similară cofeinei , dar mai eficientă și nu provoacă reacții adverse sub formă de tremur nervos și bătăi de inimă, efectul ei principal fiind: creșterea capacității de concentrare, rezistenței fizice și psihice și îmbunătățirea vederii și memoriei . Yerba Mate se recomandă sportivilor în timpul antrenamentelor și înainte de competiții deoarece reduce nivelul de stres în timpul efectuării exercițiilor fizice previne acumularea de acid lactic în mușchi și reduce oboseala astfet îmbunătățind calitatea antrenamentululi și rezultatele primite în urma lui.

Yerba Mate – urmează o cură de slăbire sănătoasă !

Yerba Mate este o adevarată comoară pentru cei ce doresc să slăbească. Datorită continutului înalt de substanțe biologic active: taninuri , caroten , vitaminele A , C , E , B1 , B2 - vitamina B complex într- o concentrație mai mare decât în propolis ,riboflavina , acid nicotinic , acid pantotenic , biotina , magneziu , calciu , fier , sodiu, potasiu , mangan , siliciu , fosfați , sulf , acid clorhidric , clorofilă , colină , inozitol și încă multe altele, infuzia din Yerba Mate alimentează întreg organismul și întărește imunitatea. O altă substanță importantă care se conține în Yerba Mate este COLINA - necesară pentru ficat, ea înlătură colesterolul rău din sânge , alimenteză oganismul cu minerale, cum ar fi : sodiu , magneziu , fier , Litin ( oxid de litiu ) și vitamina C ce se conține în mare concentrație. Infuzia de MATE conține Matein ( Metil Xantine ) este o substanță similară cofeinei , dar mai eficientă și nu provoacă reacții adverse sub formă de tremur nervos și bătăi de inimă, efectul ei principal fiind: creșterea capacității de concentrare, rezistenței fizice și psihice și îmbunătățirea vederii și memoriei .
Pentru mai multe detalii intra-ti pe site-ul nostru:
http://yerbamate.my1.ru/
sau scrieți-ne pe adesa de e-mail:
Stella_Lungu@mail.ru
Contactați-ne la numarul:
079323554
Vă mulțumim pentru că a-ți citit articolul nostru!
Ваше сообщение
Ваш email-адрес
Текст сообщения
Введите код
Сообщение успешно отправлено
введите email-адрес неверный формат email-адреса введите текст сообщения введите код безопасности неверный код безопасности
 
Отправить объявление другу
Ваш e-mail
E-mail друга
Введите код
Объявление успешно отправлено
Поделится
РекомендуемРазместить здесь объявление

Лучшие вакансии от лучших компаний

сайт job.900.md

 

Rezervare apartamente pe zi online in Chisinau

сайт www.MoldovaRent.com/...

 

Посуточно 1 комнатная квартира в центре Рышкан...

 

25

Онлайн бронирование квартир посуточно в Кишиневе

сайт www.moldovarent.com/...

 

Cîștigă bani cu 900.md

сайт www.900.md

 

Продам помещение в центре Кишинева 145м2 по Ул...

 

 
900.md Доска объявлений Работа Курс валют Прогноз погоды Игры
© 2006 - 2018 «900.md» Помощь | Реклама | Информер на вашем сайте | RSS | Блог | Мобильная версия
   Администрация 900.md не несет ответственности за опубликованные объявления. Эл. почта: info@900.mdFacebook
Телефон: 069193463Twitter
Письмо администратору