Помощь  |  mobil  |  Курс валют Сегодня: 644 новых обьявлений русский | româna Вход  |  Регистрация
Все регионы
Кишиневизменить
Поиск:
Пример: iPhone 7 + расширенный поиск
Добавить объявление
Мои объявления
 → Товары для детей → Товары для мам
разместить здесь вашу рекламу
SCD860/52 Philips Avent Sistem de monitorizare inteligent pentru copii
№: 364006 | Кишинев | Продам | 24 августа 2018, 11:50 | Просмотров: 38
4 000 лей
Toate specificatiile https://www.philips.ro/c-p/SCD860_52/avent-sistem-de-monitorizare-inteligent-pentru-copii/specifications
http://maxmart.md/ru/tovary/217346/item


Te ţine aproape de bebeluşul tău, oriunde te-ai afla
Cu SafeConnect Technology

Cu SafeConnect Technology
Pentru smartphone şi tabletă
Compatibil cu iOS şi Android
Încearcă acum aplicaţia gratuită

Funcţionează în toate reţelele pentru cea mai sigură conexiune Aplicaţia de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent Smart foloseşte SafeConnect Technology pentru a funcţiona în toate reţelele disponibile (3G/4G/Wi-Fi). Aplicaţia reglează lăţimea de bandă în mod automat şi oferă conexiunea optimă către bebeluşul tău. Atunci când scade calitatea conexiunii la internet, aplicaţia ajustează automat calitatea audio şi video pentru ca tu să poţi fi în continuare aproape de cel mic. În cazul în care conexiunea la internet cedează, sistemul se va reconecta în mod constant şi te va avertiza dacă nu se poate restabili conexiunea

Conexiunea este complet securizată şi privată. Îi poţi invita pe cei dragi să supravegheze, de oriunde v-aţi afla. Până la 10 conturi şi mod de confidenţialitate, astfel încât poţi decide când şi dacă pot urmări şi ceilalţi. Aplicaţia acceptă 10 camere, cu 3 spectatori simultani per cameră

Atât monitorul, cât şi aplicaţia au nevoie de acces la internet. Monitorul se conectează la internet prin Wi-Fi, ceea ce face ca performanţa monitorului să fie dependentă de performanţa conexiunii Wi-Fi. Asigură-te că sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent se află în apropierea routerului Wi-Fi sau foloseşte un Wi-Fi repeater / adaptor de alimentare cu sporire semnal Wi-Fi integrată pentru a amplifica semnalul Wi-Fi din apropierea monitorului. Dispozitivul tău inteligent poate fi conectat la internet prin 3G, 4G sau Wi-Fi, ceea ce îţi permite supravegherea celui mic de oriunde te-ai afla.

Toate setările şi notificările pentru monitorul inteligent pentru copii şi pentru aplicaţie pot fi personalizate, astfel încât poţi alege şi primi doar notificările pe care le doresti şi la intervalele de timp alese de tine. În plus, poţi configura caracteristicile produsului cum şi când doreşti. Indiferent dacă este vorba de culoarea luminii de veghe sau de un anumit cântec de leagăn.

Vezi şi ascultă bebeluşul pe timp de zi şi de noapte. Camera dispune de calitate audio şi video superioară, cu rezoluţie de până la 720p HD atât în timpul zilei, cât şi în timpul nopţii. Afişare în culori în timpul zilei şi afişare alb-negru prin infraroşu în timpul nopţii.

Poţi utiliza aplicaţia în mod prim-plan activ sau în fundal, în timp ce foloseşti telefonul sau tableta pentru alte lucruri. În modul de funcţionare în fundal, aplicaţia va avea un consum redus de energie, însă te va informa când bebeluşul începe să plângă. Astfel, vei şti când bebeluşul tău plânge, chiar şi atunci când foloseşti o altă aplicaţie.

Ajută bebeluşul să adoarmă cu unul din cele 10 cântece de leagăn. Porneşte cântecele direct din camera video aflată în dormitorul copilului sau de la distanţă prin aplicaţie. Poţi seta un temporizator şi alege care cântece vor fi redate şi în ce moment.

Foloseşte lumina de veghe multicoloră pentru a crea o ambianţă plăcută și calmă, care îţi va ajuta copilul să adoarmă. Porneşte lumina direct din camera aflată în dormitorul copilului sau de la distanţă prin aplicaţie. Poţi alege culoarea şi seta un temporizator pentru a porni lumina când doreşti.

Calmează bebeluşul cu sunetul propriei voci folosind aplicaţia, de oriunde te afli.

Sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent dispune de un senzor încorporat ce monitorizează umiditatea, temperatura şi sunetele din camera copilului tău. Poţi personaliza pragurile acestor măsurători, astfel încât să asiguri cel mai bun şi sănătos mediu de dormit. Aceasta este doar una dintre modalităţile prin care sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii uGrow îţi oferă mai multe informaţii pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului tău.

Nu pierde niciodată niciun moment, nici măcar atunci când micuţul doarme. Utilizează opţiunea Instantaneu pentru a captura toate acele momente speciale.

Sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent este extrem de uşor de configurat. Descarcă aplicaţia şi foloseşte codul QR din aceasta pentru a conecta camera la reţeaua ta locală Wi-Fi. Aplicaţia include un ghid de iniţiere, care te va ajuta şi îți va explica funcţiile butoanelor şi caracteristicile aplicaţiei.
Ваше сообщение
Ваш email-адрес
Текст сообщения
Введите код
Сообщение успешно отправлено
введите email-адрес неверный формат email-адреса введите текст сообщения введите код безопасности неверный код безопасности
 
Отправить объявление другу
Ваш e-mail
E-mail друга
Введите код
Объявление успешно отправлено
Поделится
РекомендуемРазместить здесь объявление

Гонт гибкая черепица Шинглас. Gont sindrila bi...

сайт www.shinglas.md

 

Reparatia acoperisule plane. Ремонт плоских кр...

 

35 лей

Квартиры посуточно в Кишиневе. Онлайн брониров...

сайт www.moldovarent.com/...

20

Cîștigă bani cu 900.md

сайт www.900.md

 

Ai site sau blog ? Câștigă bani !

сайт www.MoldovaRent.com/...

 

Oferim 15 lei pentru fiecare persoana invitată

сайт www.moldovarent.com/...

 
900.md Доска объявлений Работа Курс валют Прогноз погоды Игры
© 2006 - 2019 «900.md» Помощь | Реклама | Информер на вашем сайте | RSS | Блог | Мобильная версия
   Администрация 900.md не несет ответственности за опубликованные объявления. Эл. почта: info@900.mdFacebook
Письмо администратору