Помощь  |  mobil  |  Курс валют Сегодня: 600 новых обьявлений русский | româna Вход  |  Регистрация
Все регионы
Кишиневизменить
Поиск:
Пример: iPhone 7 + расширенный поиск
Добавить объявление
Мои объявления
 → Другие товары и услуги → Музыкальные инструменты
разместить здесь вашу рекламу
Mixer Midas Venice F16
№: 342593 | Кишинев | Продам | 10 мая 2019, 10:39 | Просмотров: 2
Midas Venice F16 Cea mai performantă consolă de mixat din seria Midas Venice. Seria F este ghibrid (digital-analog), cu firewire 16 input / 16 output 24-Bit, FireWire digital audio interface, Mixer analogic Midas Venice F-16
Midas VeniceF 16 este o consola de mixaj profesionala pentru aplicatii live de scena, acest mixer continua linia mixerelor renumite XL3, XL4 si a seriei Heritage. Toate componentele acestui mixer sunt de calitate exceptionala, de la faderele de pe panoul orizontal, EQ-urile parametrice, la preamplificatoarele legendare Midas, toate acestea rezulta intr-o consola unde nu s-a facut nici un compromis.
Structura de baza a bus-urilor este la fel ca ca conceptul original Venice, 6 trimiteri auxiliare, 4 grupe si stereo master. Modelul F mai adauga un bus aditional mono si o matrice de 7 x 2. Toate iesirile de pus sunt cu conexiune XLR is au capabilitate de insert. Optiunile de rutare au fost extinse, VeniceF are rutare individuala spre grupe, toate cele 6 trimiteri auxiliare sunt comutabile individual pre/post fade, iar cele 2 bus-uri auxiliare pentru monitorizare au pre/post EQ comutabil pentru canale individuale.

Intrarile de microfon/mono sunt echipate cu preampuri Midasa, fabricate din componente discrete in detrimentul IC -urilor mai ieftine. Potentiometrul de gain de 15mm este inconjurat de un quartet de comutatoare, +48V Phantom power, pad de -20dDB, inversare de polaritate si filtru trece sus la 80Hz. Un alt set de controale selecteaza EQ pre/post pe intrarea si iesirea analogica/digitala(FW). Sectiunea de egalizator este unul extins fata de cel de pe XL3 oferind 4 benzi de EQ swept Midas, cu latime de banda variabila pe cele dou filtre de medii. Toate canalele de intrare, grupurile si iesirile master sunt echipate cu fadere de precizie de 100mm.

Canalele stereo au cate 2 intrari de microfon si 2 intrari de linie, intrarile de microfon au gain separat pentru stanga/dreapta si aceeasi functii individuale ca si canalele mono de microfon. Ambele tipur de intarri (mic/linie) se pot folosi simultan cu intrarile de linie rutate direct la master, iar cele de microfon rutate via canal. Canalele stereo au EQ pe 4 benzi cu frecvente fixate si un comutator sumator-mono.

VeniceF 16 este echipata cu o interfata audio FireWire, facand din acest mixer unul hibrid, ce combina usurinta in utilizare, feelingul si latenta zero din consolele analogice cu puterea si flexibilitatea procesoarelor digitale outboard. Prin interfata FireWire, VeniceF devine efectiv o matrice audio digitala de 16x16 canle ce se conecteaza direct la calculator, permitand folosirea softwarelor de procesare audio impreuna cu mixerul. Aplicatiile sunt multiple, de la inregistrare multi-piste de pe iesirile directe, procesoare de FX generate de software de la trimiterile auxiliare sau iesirile directe, pana la plug-inuri inserate pe canalul de intrare FireWire send/return, toate acestea cu arhitectura pur Midas.

intrari de microfon: 8 mono + 4 stereo cu conectori XLRf
intrari de linie: 8 mono + 4 stereo cu conectori TRS
return-uri auxiliare: 2 stereo, TRS
intrare playback: 1 stereo RCA
microfon talkback: 1 XLRf
busuri de mixaj audio: 6 XLRm
subgrupuri audio: 4 XLRm
matrice: 7 x 2 XLRm
iesire stero master XLRm
iesire mono master XLRm
interfata audio FireWire 16 x 16 canale, prot 1394, FW400 (6 pin)
dimensiuni: 599.00 x 669.30 x 286.28mm
http://forum.plus-msk.ru/showthread.php?t=147281
https://www.youtube.com/watch?v=vi54gLDfivM
https://www.youtube.com/watch?v=TkwP2z_GfLc
Ваше сообщение
Ваш email-адрес
Текст сообщения
Введите код
Сообщение успешно отправлено
введите email-адрес неверный формат email-адреса введите текст сообщения введите код безопасности неверный код безопасности
 
Отправить объявление другу
Ваш e-mail
E-mail друга
Введите код
Объявление успешно отправлено
Поделится
РекомендуемРазместить здесь объявление

Chirie apartamente pe zi în Chișinău. Rezervar...

сайт www.MoldovaRent.com/...

20

Cautam meseriasi pentru Franta(Coasta de Azur)

 

2500

Oferim 15 lei pentru fiecare persoana invitată

сайт www.moldovarent.com/...

 

Гонт гибкая черепица Шинглас. Gont sindrila bi...

сайт www.shinglas.md

 

Reparatia acoperisule plane. Ремонт плоских кр...

 

35 лей

Квартиры посуточно в Кишиневе. Онлайн брониров...

сайт www.moldovarent.com/...

20
900.md Доска объявлений Работа Курс валют Прогноз погоды Игры
© 2006 - 2019 «900.md» Помощь | Реклама | Информер на вашем сайте | RSS | Мобильная версия
   Администрация 900.md не несет ответственности за опубликованные объявления. Эл. почта: info@900.mdFacebook
Письмо администратору